Tenderizér ruční 20 čepelí - propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu.
Kód: | 141419 |
Výrobce: | |
Cena s DPH : | 239,- Kč |
DPH: | 21 % |
Sleva: | 10,- Kč |
Původní cena s DPH: | 249,- Kč |
Dostupnost: | Není skladem |
EAN: | 8592381178475 |
Tenderizér - vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků. Zvláční všechny druhy červeného masa. Tenderizér položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemní strukturu masa. Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa – marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete profesionálních výsledků. Materiál: plast (ABS, PP), čepele – nerez 420.
Rozměry: 12,5x3x11,5 cm.
- určený k tenderizaci masa (změkčení, prořezání šlach) neboli změkčování masa
- propracuje různé druhy masa, vepřové, telecí, hovězí, kuřecí, zvěřinu, ale i celé krůty ...
- umožňuje rychlou tenderizaci i větších porcí masa, při práci se podkládá prkénkem na maso
- zkrácení doby tepelné úpravy až o 40%, měkčí a šťavnatější maso
- kratší a účinnější marinování, rovnoměrné propečení masa do hloubky
- profesionální výsledek, úspora času a energií
- díky tenderizéru zůstane v mase více chuti a lépe drží tvar
Cena s DPH | 139,- Kč |
Sleva | 60,- Kč |
Původní cena | 199,- Kč |